Στου Έρωτα τα χνάρια

Μια ποιητική συλλογή αφιερωμένη στον Έρωτα.Το βιβλίο αυτό περιέχει 13 έμμετρα ποιήματα που περιγράφουν τον έρωτα με αρώματα, με χρώματα, με γεύσεις και άλλες ποιητικές εικόνες. Χρησιμοποιείται κυρίως ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο, αλλά και τροχαϊκό, καθώς και άλλες έμμετρες φόρμες. Μια ποιητική συλλογή που θα σας ταξιδέψει σε ερωτικούς προορισμούς. Μπορείτε να την προμηθευτείτε αποκλειστικά από το amazon ως ebook. Πωλείται σε μια συμβολική τιμή. Μπορείτε να την αναζητήσετε είτε με τον τίτλο του βιβλίου είτε με το ονοματεπώνυμο του ποιητή, Μοσχόπουλος Γεράσιμος. Για να κατεβάσετε το kindle ebook reader για pc πατήστε εδώ. Για να το προμηθευτείτε από το αμερικάνικο amazon, πατήστε εδώ, ενώ για να το προμηθευτείτε από το αγγλικό amazon, πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

 1. Αγαπητέ κ Μοσχόπουλε επειδή οι γνώσεις μου περί τα ηλεκτρονικά είναι νηπιακού επιπέδου, υπενθυμίστε μου παρακαλώ, ΠΟΥ ακριβώς να στείλω καινούργιο διήγημα και τι πρέπει να πληκτρολογήσω για να ξαναδιαβάσω το προηγούμενο που ανεβάσατε. Επί τη ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι βγήκαν και τα αποτελέσματα ΔΙΗΓΉΜΑΤΟΣ του Ε.Π.Ο.Κ Όπου είχα την τιμή να βραβευθώ με το Α' Βραβείο στην κατηγορία μου Καλή σας ημέρα και ευχαριστώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα σας κα.Μαυρουδή,

  Συγχαρητήρια για τη βράβευσή σας! Πάντα κορφές να κατακτάτε!

  Για να βρείτε το προηγούμενο, μπορείτε να πάτε είτε στις ετικέτες και να πατήσετε με το ποντίκι αριστερο κλικ στο όνομά σας, είτε να να γράψετε τον τίτλο ή το όνομά σας εκει που γράφει στην αριστερή στήλη: Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου.

  Για να μου στείλετε καινούργιο διήγημα, αρκεί να μου το αποστείλετε σε αρχείο doc στο email: gerasimos2002@gmail.com

  Με πολλή εκτίμηση,

  Γεράσιμος Μοσχόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή