Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μητέρα για χάρισμα!

Πρόκειται για ένα χαμογελαστό πλάσμα και το μόνο, που χρειάζεται είναι μπακλαβάδες κι αγάπη. Ως απώτερό της στόχο έχει θέσει τη δημιουργία πανικού και χάους και τα καταφέρνει με μεγάλη ευκολία, αν και η ίδια υποστηρίζει πως προσπαθεί να σώσει τον κόσμο.
Όταν εργάζεται συστηματικά για κάτι με ασταμάτητο πείσμα και σιδερένια θέληση, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιος άλλος θα το καταφέρει για αυτήν.Αστειεύομαι, καθώς αν δείτε την μητέρα μου να δουλέυει σκληρά, τότε την μπερδεύετε με κάποια άλλη.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν εκδηλώσετε ενδιαφέρον: 
1) Μην προσπαθήσετε να την κατανοήσετε. Σοφοί άνθρωποι το προσπάθησαν και το συμπέρασμα ήταν πως δεν είναι απαραίτητο.
2) Αν έχετε δύο γλυκά και θέλετε να τα μοιραστείτε μαζί της, καλό θα είναι να έχετε κι ένα τρίτο κρυμμένο κάπου αλλού, διαφορετικά θα πεινάσετε.
3) Δεν χρειάζεται να την βγάζετε βόλτα, καθώς φροντίζει μόνη της γι' αυτό.Αν είστε τυχεροί, μπορεί να ξεχάσει να γυρίσει πίσω.
4) Σε περίπτωση που τακτοποιήσει κατά λάθος τα πράγματά της, τότε είναι εντελώς απαραίτητο να της δώσετε κάποιο γλυκό-οτιδήποτε, δεν χρειάζεται να είναι τούρτα, αρκεί να έχει ζάχαρη ή μέλι-ώστε να κατανοήσει ότι η τακτοποίηση είναι κάτι καλό. Αν κάνει και μια τουμπίτσα, τότε δώστε της κι ένα μπισκοτάκι.

Τέλος αν δηλώσετε ΤΩΡΑ το ενδιαφέρον σας θα πάρετε μαζί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και το κρεβάτι της!
Μόνο ΣΟΒΑΡΕΣ προτάσεις παρακαλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου