Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Τα αποτελέσματα του Δ' παγκόσμιου διαγωνισμού έμμετρης σάτιρας

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής:Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ: Πυλαρινός Ν. (Αθήνα), χρηματικό βραβείο 2.000€, χορηγία του Π. Πολυχρονάκη

-Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ: Αντωνίου Ε. (Κύπρος), χρηματικό βραβείο 500€, χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων 

-Γ’ ΒΡΑΒΕΙΟ: Κατσαφάδος Ι. (Καναδάς), χρηματικό βραβείο 500€, χορηγία της Ε.Π.Δ. -Δ’, Ε’, ΣΤ’, Ζ’, Η’ βραβεία αντίστοιχα :Σκριβιλιώτης Χ. (Χανιά), Ροζάκης Ι. (Χανιά), Παπανδρέου Μ. (Κύπρος), Πέτρακας Γ. (Αθήνα), Γιακουμινάκης Ι. (Αθήνα), χρηματικά βραβεία των 100€ στον καθένα, χορηγία του Π. Πολυχρονάκη.

-Θ’,Ι΄,ΙΑ’,ΙΒ’ βραβεία αντίστοιχα: Σκανδαλάκη Α. (Ηράκλειο), Παπιομύτογλου Μ. (Ρέθυμνο), Βλάχου Ν. (Λαμία) και Μουστάκας Κ. (Αθήνα), από ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Α’ θέσης Πειραιάς-Χανιά μετ’επιστροφής, χορηγία της ΑΝΕΚ.

ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

• Α’: Βλαχάκος Βασίλης (Σπάρτη), για το ποίημα «ΡΟΜΑ-ΙΚΟ», το οποίο είναι γραμμένο στη διάλεκτο των Ρομά.

• Β’: Χατζηματθαίου Άθως (Κύπρος), για το ποίημα «ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ», το οποίο είναι γραμμένο στην παλαιά Κυπριακή διάλεκτο.

• Γ’: Χολίδης Γεώργιος (Καβάλα), για το ποίημα «ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ», το οποίο είναι γραμμένο στην ποντιακή διάλεκτο• ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ: απονέμεται στην Ιταλίδα (από μάνα και από πατέρα) Φρεντερίκα Αμπρόζο, για την αγάπη της προς την Ελλάδα και προς τον διαγωνισμό της Ε.Π.Δ., στον οποίο συμμετέχει ανελλειπώς από ηλικία 17 ετών με αξιόλογα ποιήματα!Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών καλεί τα μέλη και τους φίλους της, καθώς και τους φίλους της σάτιρας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Για την πηγή πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου