Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ



Οι εκδόσεις Λυκόφως σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό διηγήματος με θέμα: «Επιστροφή στο πατρικό σπίτι»
Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοικτός από τις 16 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου 2016.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Το όριο των λέξεων ορίζεται από 2.800 έως 3.200 λέξεις.
2. Τα διηγήματα που θα αποσταλούν δεν πρέπει να έχουν βραβευτεί σε άλλον λογοτεχνικό διαγωνισμό, να έχουν εκδοθεί ή δημοσιευθεί, είτε σε βιβλίο, είτε σε άλλο μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό.
3. Τα διηγήματα πρέπει να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@likofos.gr, είτε σε μορφή word, είτε σε μορφή pdf.
4. Τα διηγήματα πρέπει να σταλούν επωνύμως, ώστε ο εκδοτικός οίκος να γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία των συμμετεχόντων. Τα διηγήματα θα διανεμηθούν στα μέλη της κριτικής επιτροπής χωρίς τα πραγματικά στοιχεία των συμμετεχόντων, για να τηρηθεί η ανωνυμία τους.

5. Η κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει τα διηγήματα με κριτήρια την πρωτοτυπία τους, τη δομή τους και τη λογοτεχνική ακεραιότητα-αρτιότητα. Ο χρόνος αξιολόγησης των διηγημάτων θα ανακοινωθεί μόλις κλείσει ο διαγωνισμός.
6. Τα δεκαπέντε (15) διηγήματα, που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα εκδοθούν σε ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Λυκόφως, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συγγραφείς, αφού υπογράψουν σχετικό συμβόλαιο. Στην έκδοση θα συμπεριληφθούν και τρία διηγήματα, γραμμένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.
7. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα γνωστοποιηθεί η βαθμολογία τους, χωρίς αιτιολόγηση.
8. Όσα διηγήματα δεν κερδίσουν, καταστρέφονται και δεν τηρούνται στα αρχεία των εκδόσεων Λυκόφως.
9. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι συγγραφείς των οποίων βιβλία έχουν εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθούν από τις εκδόσεις Λυκόφως.
10. Μέλη της κριτικής επιτροπής ορίζονται οι συγγραφείς Γιώργος Γιώτσας, Βασίλης Κρουστάλης και Μανώλης Σιμιτσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου