Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Δ΄ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΙ ΕΔΕΣΣΑΣ»

Ο σύλλογος «ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΙ ΕΔΕΣΣΑΣ» προκηρύσσει
λογοτεχνικό διαγωνισμό διηγήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Έλληνες ή αλλοδαποί, με ένα (1) μόνον διήγημα, στην ελληνική γλώσσα, το οποίο μπορεί να αναφέρεται σε οποιοδήποτε θέμα, να είναι αδημοσίευτο και όχι μεγαλύτερο από έξη (6) τυπωμένες σελίδες Α4 σε Η/Υ.

Ο Σύλλογος έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή οποιοδήποτε διήγημα του διαγωνισμού, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.

Η επιτροπή αξιολόγησης των κειμένων του εν λόγω διαγωνισμού, εκτός από τα βραβεία, τους επαίνους και τις τιμητικές διακρίσεις, θα προτείνει και διηγήματα των υπολοίπων διαγωνιζόμενων, τα οποία θα αποτελέσουν περιεχόμενο μιας ειδικής έντυπης έκδοσης. Όσες/οι επιλεγούν να συμμετάσχουν σε αυτή την μελλοντική έκδοση, οφείλουν να στείλουν τα κείμενά τους και ένα σύντομο βιογραφικό σε ηλεκτρονική μορφή (σε cd ήmail) γραμμένα σε Microsoft Word (γραμματοσειρά Arial ή Times New Roman και μέγεθος 12), καθώς και μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας επίσης ηλεκτρονικά (σε αρχείο jpg).

Το προτεινόμενο διήγημα πρέπει να έχει τίτλο, καθώς και ψευδώνυμο του συγγραφέα και να σταλεί ταχυδρομικά σε τρία (3) αντίτυπα. Τα πραγματικά στοιχεία του/της συγγραφέα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα, e-mail) πρέπει να περιέχονται σε μικρότερο σφραγιστό φάκελο, χωρίς άλλα διακριτικά στο εξωτερικό του φακέλου. Η επιλογή του θέματος ανήκει στον/στην συγγραφέα.

Η μη τήρηση των παραπάνω όρων συνεπάγεται αποκλεισμό των διαγωνιζομένων.
Ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής των κειμένων ορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2014.

Διεύθυνση αποστολής: Ευαγγελίδης Δημήτρης,
Φιλελλήνων 9 – ΕΔΕΣΣΑ 58200
Πρόσθετες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6970 995041 και 6977 227997


Για το ΔΣ του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δέσποινα Σεμερτσίδου


3 σχόλια:

 1. παρακαλούμε πολύ είναι μήπως εφικτό κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού διηγήματος, και που θα τα διαβάσουμε . Ευχαριστούμε. Λένα Μούλιου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλσηπέρα σας.Προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε στα τηλ επικοινωνίας που δίνει ο διαγωνισμός; Εγώ αναδήμοσιευση κάνω.Δεν είμαι αρμόδιος για σας πω.Ευχαριστώ για το σχόλιό σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παρακαλώ, μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει πότε θα βγουν τ'αποτελέσματα του διαγωνισμού διηγήματος;
  Ευχαριστώ.
  ΛΕΝΑ ΜΟΥΛΙΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή