Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Λογοτεχνικός διαγωνισμός με θέμα την προσωπογραφία της κρίσης






Οι εκδόσεις ΜΟΛΥΒΙ, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, διοργανώνουν λογοτεχνικό διαγωνισμό και προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να αποστείλει ένα κείμενο με θεματική την προσωπογραφία της κρίσης και τον τρόπο που τη βιώνει ο καθένας από εμάς.

Μπορεί να είναι διήγημα, μικροαφήγηση ή ποίημα, μεγέθους έως μίας σελίδας Α4 (περίπου 800 λέξεις, times new roman, 12). Είναι σημαντικό τα κείμενα να μην ξεπερνούν το συγκεκριμένο μέγεθος, καθώς αυτά που θα επιλεγούν, θα αναρτηθούν ταυτόχρονα με την έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας, το διάστημα 25/11/14 έως 5/12/14 και στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα επιλεγμένα κείμενα, θα εκδοθούν σε δωρεάν e-book από τις εκδόσεις ΜΟΛΥΒΙ.


Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να αποστείλουν το κείμενό τους μέχρι τις 10/11/2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekdoseis_molybi@yahoo.gr με την ένδειξη «Για τον λογοτεχνικό διαγωνισμό» συνοδευόμενο από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα (100 λέξεις) και τηλέφωνο επικοινωνίας. Με την αποστολή των κειμένων, οι συγγραφείς αποδέχονται και τους όρους του παρόντος διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2311284046


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου