Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

2ο Διαγωνισμό Αυτοέκδοσης Ηλεκτρονικού Βιβλίου - Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2016



Θα θέλατε να γίνετε κοινωνός της συλλογικής μας προσπάθειας κοινωνικής ευαισθητοποίησης και δημιουργικής εξωστρέφειας και να μας δώσετε παράλληλα την ευκαιρία να σας επιβραβεύσουμε για την εμπιστοσύνη σας και το ενδιαφέρον σας προς το easywriter; Αν ναι, δημοσιεύστε ένα έργο σας στο Βιβλιοπωλείο των Συγγραφέων!
Το easywriter.gr οργανώνει τον 2ο Διαγωνισμό Αυτοέκδοσης Ηλεκτρονικού Βιβλίου - Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2016, με πρώτο δώρο ένα μοναδικό tablet και πολλές άλλες προσφορές, και σας προσκαλεί να υποβάλετε ένα έργο σας με κεντρικό Θέμα ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Από τα υποβληθέντα Έργα, θα επιλεγούν εκείνα τα οποία συγκεντρώνουν την πλειοψηφική προτίμηση των κριτών μας. Ενδεικτικά, θα ληφθούν υπόψη: το λογοτεχνικό ενδιαφέρον, η πρωτοτυπία, η πληρότητα και η συνάφεια του υποβληθέντος έργου με το θέμα του διαγωνισμού μας. 
Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό, θα πρέπει απλώς να:
1. Γραφτείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα easywriter.gr και να ανεβάσετε ένα έργο σας, συναφές με το θέμα του Διαγωνισμού (ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ) από 2.500 έως 20.000 λέξεις (αν πρόκειται για πεζογραφία) ή από 1.000 έως 4.000 λέξεις (αν πρόκειται για ποίηση). Η εγγραφή και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, φυσικά, όπως ισχύει για όλους τους συγγραφείς του  easywriter.gr. Αφού ανεβάσετε το έργο σας, θα δημοσιευτεί εντός 24 ωρών στην ιστοσελίδα easywriter.gr
2. Να μας αποστείλετε email στο info@easywriter.gr με τον τίτλο του έργου, το οποίο έχετε ανεβάσει, και με το οποίο επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό, δηλώνοντας την επιθυμία συμμετοχής σας. 
Σημαντικό: Όσοι από τους συγγραφείς μας έχουν ήδη ανεβάσει κάποιο έργο το οποίο πληροί τα κριτήρια συμμετοχής στον Διαγωνισμό (Θέμα και Έκταση), μπορούν να συμπεριληφθούν ως υποψήφιοι στον Διαγωνισμό απλώς στέλνοντάς μας στο info@easywriter.gr τον τίτλο (ή το link) του Έργου με το οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι απαραίτητο ο τίτλος των έργων να είναι ίδιος με τον τίτλο του διαγωνισμού.
Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα 8 Νοεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι την 31 Ιανουαρίου 2017 οπότε και θα είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των έργων! Οι νικητές θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση.
Βραβεία:
1ο Βραβείο: ένα tablet
2ο Βραβείο: ένα πλήρες πακέτο προώθησης του έργου σας
3ο Βραβείο: ένα ενισχυμένο πακέτο προώθησης του έργου σας
4ο Βραβείο: ένα βασικό πακέτο προώθησης του έργου σας
5ο Βραβείο: ένα βασικό πακέτο προώθησης του έργου σας
Πάρτε μια γεύση από τη θερμή ανταπόκριση του προηγούμενου διαγωνισμού μας: http://blog.easywriter.gr/vravefsi-ton-nikiton-tou-diagonismou-psifiako-ideodromio-2015/

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται υπό τους όρους που ήδη εκτέθηκαν ως προς το Θέμα, την Έκταση τον Τρόπο και τον Χρόνο υποβολής των υποψήφιων έργων. 
2. Για να ληφθεί υπόψη μια συμμετοχή, θα πρέπει να συμμορφώνεται στις παραπάνω προϋποθέσεις (ως προς το Θέμα και την Έκταση) και στη διαδικασία υποβολής (ανέβασμα έργου και email δηλωτικό συμμετοχής). 
3. Οι διαγωνιζόμενοι, διά της εγγραφής τους στο site του easywriter.gr, αλλά και διά της υποβολής των έργων τους στον Διαγωνισμό, δηλώνουν ότι συμμορφώνονται με το σύνολο των Όρων Χρήσης όπως αυτοί εκτίθενται στον ιστότοπο του easywriter.gr. Ιδίως εγγυώνται το σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα και δηλώνουν ότι νόμιμοι κάτοχοι των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων είναι οι ίδιοι, ως δημιουργοί. 
4. Η επιλογή των επικρατέστερων έργων γίνεται κατά την κρίση της κριτικής Επιτροπής, όπως αυτή θα οριστεί, κατά τη διακριτική ευχέρεια των Διοργανωτών. Οι αποφάσεις της Επιτροπής γίνονται σεβαστές από τους συμμετέχοντες και είναι αμετάκλητες. 
5. Κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να υποβάλει όσα έργα επιθυμεί ως υποψήφια στον Διαγωνισμό (εφόσον αυτά συμμορφώνονται στους Όρους). 
6. Το easywriter.gr διατηρεί το δικαίωμα αναβολής, παράτασης ή και ματαίωσης του διαγωνισμού, εφόσον κριθεί αναγκαίο από ειδικές περιστάσεις.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα ...είναι δυνατό να ενημερωθούμε για την εξέλιξη του διαγωνισμού?

    Ευχαριστώ πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν το γνωρίζω. Μπορείτε να στείλετε email στο info@easywriter.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή