Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Οι διακριθέντες του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ



Σύμφωνα με την Επίσημη Προκήρυξη του 3ου Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμονται 3 βραβεία και 3 έπαινοι -φέτος υπάρχουν και ισοβαθμίες.


Τα Βραβεία
Το 1ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Νίκη Παιωνίου  για το ποίημα "Στο Ανθοπωλείο"  με συνολική βαθμολογία 66 βαθμών .

Το 2ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Δημήτριος Βενέτης για το ποίημα "Στο μισό του δρόμου το τέλος αργεί ακόμη" με συνολική βαθμολογία 64 βαθμών .
Το 3ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Μήτσος Ταυ για το ποίημα "Θα ξαναρθεί-Για ψωμί" με συνολική βαθμολογία 63 βαθμών.

Οι Επαινοι
Ο Α' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται λόγω ισοβαθμίας στις  συμμετοχές:  1. ψευδώνυμο Λουκιανός Μυρτιάς για το ποίημα "Πρινόβαλις, Μέρες του 1919 μ.χ."  με συνολική βαθμολογία 62 βαθμών και 2. Ψευδώνυμο Μάκης Κουτούλης για το ποίημα "Ατιτλο" με συνολική βαθμολογία 62 βαθμών.
Ο Β' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Δροσουλίτης για το ποίημα "Η απόφαση"  με συνολική βαθμολογία 61 βαθμών

Ο Γ' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται λόγω ισοβαθμίας στις συμμετοχές: 1. ψευδώνυμο Κίρκη για το ποίημα "Φιλολογική Διαστροφή"  με συνολική βαθμολογία 60 βαθμών και 2. ψευδώνυμο Ευρυδίκη για το ποίημα "Οίκοι Ενοχής"  με συνολική βαθμολογία 60 βαθμών.



Κλάδος ΒΟΙΩΤΙΑ-Λιβαδειά
Για τον κλάδο του Ποιητικού Διαγωνσιμού που αφορά στη Βοιωτία και τη Λιβαδειά έχουμε δ΄΄υο διακριθέντες που ισοβαθμούν στην 1η θέση.
Πρόκειται για τις συμμετοχές: 1. ψευδώνυμο Zoetic και το ποίημα "Βραδινό δρομολόγιο Θήβα-Λιβαδειά παραμονές Δεκαπενταύγουστου" και 2. ψευδώνυμο Καλλίνικος με το ποίημα "Το ποτάμι"  που συγκέντρωσαν συνολικά 60 βαθμούς καθεμία.


Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώεδώεδώ.


2 σχόλια:

  1. Τα πραγματικά ονόματα των διακριθέντων γνωρίζετε εάν θα δημοσιοποιηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το γνωρίζω.Καλύτερα επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή