Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Λογοτεχνικός διαγωνισμός από την ιστοσελίδα easywriter.gr


Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2015

Θα θέλατε, δημοσιεύοντας ένα έργο σας στο Βιβλιοπωλείο των Συγγραφέων, να γίνετε κοινωνός της συλλογικής μας προσπάθειας κοινωνικής ευαισθητοποίησης και δημιουργικής εξωστρέφειας και να μας δώσετε παράλληλα την ευκαιρία να σας επιβραβεύσουμε για την εμπιστοσύνη σας και το ενδιαφέρον σας προς την easywriter; 
Η easywriter.gr οργανώνει Μεγάλο Διαγωνισμό, με πρώτο δώρο ένα μοναδικό tablet και πολλές άλλες προσφορές, και σας προσκαλεί να υποβάλετε ένα έργο σας με κεντρικό Θέμα τον ΕΡΩΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ TOY ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Από τα υποβληθέντα Έργα, θα επιλεγούν εκείνα τα οποία συγκεντρώνουν την πλειοψηφική προτίμηση των κριτών μας. Ενδεικτικά, θα ληφθούν υπόψη: το λογοτεχνικό ενδιαφέρον, η πρωτοτυπία, η πληρότητα και η συνάφεια του υποβληθέντος έργου με το θέμα του διαγωνισμού μας. 
Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό, θα πρέπει απλώς να:
1. Γραφτείτε στο site της easywriter.gr και να ανεβάσετε ένα έργο σας συναφές με το Θέμα του του Διαγωνισμού (O Έρωτας στα Χρόνια της Διαδικτύου) άνω των 2.500 λέξεων (αν πρόκειται για πεζογραφία) ή άνω των 1.000 λέξεων (αν πρόκειται για ποίηση). Η εγγραφή και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, φυσικά, όπως ισχύει για όλους τους συγγραφείς της  easywriter.gr. Αφού ανεβάσετε το έργο σας, θα δημοσιευτεί εντός 24 ωρών στην ιστοσελίδα του easywriter.gr

2. Να μας αποστείλετε email στο info@easywriter.gr με το link ή τον τίτλο του έργου, το οποίο έχετε ανεβάσει, και με το οποίο επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό, δηλώνοντας την επιθυμία συμμετοχής σας. 
Σημαντικό: Όσοι από τους συγγραφείς μας έχουν ήδη ανεβάσει κάποιο έργο το οποίο πληροί τα κριτήρια συμμετοχής στον Διαγωνισμό (Θέμα και Έκταση), μπορούν να συμπεριληφθούν ως υποψήφιοι στον Διαγωνισμό απλώς στέλνοντάς μας στο info@easywriter.gr τον τίτλο (ή το link) του Έργου με το οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα 26 Δεκεμβρίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι την 01 Μαρτίου 2015 οπότε και θα είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των έργων!
Βραβεία:
1ο Βραβείο: ένα tablet "Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0"

2ο Βραβείο: ένα σύνθετο, επαγγελματικό εξώφυλλο, φτιαγμένο ειδικά για το έργο σας (ή μελλοντικό σας έργο)
3ο Βραβείο: διαφημιστικό πακέτο προώθησης του έργου σας.
4ο & 5ο Βραβείο:  ένα απλό εξώφυλλο, φτιαγμένο ειδικά για το έργο σας (ή μελλοντικό σας έργο)
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται υπό τους όρους που ήδη εκτέθηκαν ως προς το Θέμα, την Έκταση τον Τρόπο και τον Χρόνο υποβολής των υποψήφιων έργων. 
2. Για να ληφθεί υπόψη μια συμμετοχή, θα πρέπει να συμμορφώνεται στις παραπάνω προϋποθέσεις (ως προς το Θέμα και την Έκταση) και στη διαδικασία υποβολής (ανέβασμα έργου και email δηλωτικό συμμετοχής). 
3. Οι διαγωνιζόμενοι, διά της εγγραφής τους στο site της easywriter.gr, αλλά και διά της υποβολής των έργων τους στον Διαγωνισμό, δηλώνουν ότι συμμορφώνονται με το σύνολο των Όρων Χρήσης όπως αυτοί εκτίθενται στον ιστότοπο της easywriter.gr. Ιδίως εγγυώνται το σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα και δηλώνουν ότι νόμιμοι κάτοχοι των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων είναι οι ίδιοι, ως δημιουργοί. 
4. Η επιλογή των επικρατέστερων έργων γίνεται κατά την κρίση της κριτικής Επιτροπής, όπως αυτή θα οριστεί, κατά τη διακριτική ευχέρεια των Διοργανωτών. Οι αποφάσεις της Επιτροπής γίνονται σεβαστές από τους συμμετέχοντες και είναι αμετάκλητες. 
5. Κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να υποβάλει όσα έργα επιθυμεί ως υποψήφια στον Διαγωνισμό (εφόσον αυτά συμμορφώνονται στους Όρους). 
6. Η easywriter.gr διατηρεί το δικαίωμα αναβολής, παράτασης ή και ματαίωσης του διαγωνισμού, εφόσον κριθεί αναγκαίο από ειδικές περιστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου