Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ – Διαγωνισμός Συγγραφής Παραμυθιού (Χριστούγεννα 2014-2015)


Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, στη Δράμα, μια ομάδα δραστήριων ανθρώπων, είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν το «Χωριό του Αη-Βασίλη». Ξεκίνησαν στην αρχή δειλά δειλά μ’ ένα μικρό χωριό, που χρόνο με τον χρόνο μεγάλωνε και με την αγάπη του κόσμου μεταμορφώθηκε στο πιο όμορφο και πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας.

Κάθε χρόνο ο Άγιος των παιδιών κάνει για έναν μήνα μια στάση στην όμορφή Δράμα και περνά τις γιορτινές μέρες παρέα με τους Δραμινούς και τους επισκέπτες της «Ονειρούπολης».
Φέτος ο Αη-Βασίλης καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό παραμυθιού. Βάλτε την φαντασία και την αγάπη σας, βασικά συστατικά, γράψτε το δικό σας παραμύθι και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να δώσουμε όλοι μαζί μια διαφορετική νότα στην μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας.

Οι όροι για τον διαγωνισμό, είναι οι παρακάτω:

• Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα ή και δύο το πολύ παραμύθια.
• Αν κάποιο παραμύθι είναι χειρόγραφο φροντίστε το κείμενο να είναι ευανάγνωστο και χωρίς μουτζούρες. Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των παραμυθιών ορίζεται η 9η Ιανουαρίου 2015. Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου. Ο φάκελος με το παραμύθι θα αποστέλλεται στην διεύθυνση Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας, Βερμίου 2& 1ης Ιουλίου, Τ.Κ. 66 100 Δράμα, με την υποσημείωση

« ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ»


• Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το παραμύθι του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.
• Η απόφαση επιλογής των παραμυθιών από την πενταμελή επιτροπή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
• Τα δώρα που θα κερδίσουν οι συγγραφείς των παραμυθιών θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της Ονειρούπολης.
• Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν παραμύθι.
• Ο Δήμος Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
• Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2521350646 & 2521350725 – oneiroupoli@dimosdramas.gr

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου