Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Συγγραφικός διαγωνισμός με τίτλο “Θεσσαλονίκη: Απίθανες Ιστορίες της Πόλης μας”


Οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα της ιστοσελίδας impossible.gr και στα πλαίσια της δράσης “Ιστορίες του Τόπου μας” προκηρύσσουν νέο μεγάλο συγγραφικό διαγωνισμό με τίτλο “Θεσσαλονίκη: Απίθανες Ιστορίες της Πόλης μας”.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους συγγραφείς ανεξαρτήτως ηλικίας, ερασιτέχνες και μη, να μας στείλουν μέχρι τις 11 Ιουλίου ένα δικό τους διήγημα με φόντο τη Θεσσαλονίκη και θέμα μια απίθανη ιστορία που έχουν ζήσει, ακούσει, ονειρευτεί, φανταστεί ή που απλά θέλουν να διηγηθούν.

Αναζητούμε καταστάσεις, συμβάντα και μικρές ιστορίες της πόλης μας που να είναι όμως... απίθανες! Αφορμή αυτής της απίθανης εμπειρίας μπορεί να ήταν ένας απλός περίπατος στο λιμάνι, πηγαίνοντας στη σχολή με το αστικό, γνωρίζοντας νέα άτομα πίνοντας έναν δημιουργικό καφέ...
Μπορεί όμως και να είναι ιστορίες που αψηφούν την καθημερινότητα, συμβάντα πέρα από τα όρια του πραγματικού που να πηγάζουν από την φαντασία των ανθρώπων της πόλης και που είναι εξαιρετικά απίθανη να συμβεί...


Όποια και αν είναι η ιστορία σου, στείλε μας την δική σου απίθανη διήγηση.


Από τα διηγήματα που θα συγκεντρωθούν θα επιλέξουμε εκείνα που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και θα συμμετάσχουν σε μία συλλεκτική έκδοση βιβλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε τις οδηγίες εδώ ή επικοινώνησε με τις Εκδόσεις iWrite ( info@iwrite.gr | 2311 27 28 03) ή και με την δημιουργική ομάδα του impossible.gr ( siteimpossible@gmail.com)


Στείλε την δική σου απίθανη ιστορία εδώ: apithano2014@iwrite.gr

Για την πηγή πατήστε εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου