Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΜΕΤΡΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ



ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΜΜΕΤΡΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

΄΄ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ΄΄

Λόγω πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες από το κοινό, παρατείνεται μέχρι την 1η Ιουνίου 2015 η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 5ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Έμμετρης Σάτιρας «ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ».

Αυτό ανακοινώθηκε χθες από την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων, που προκηρύσσει τον διαγωνισμό αυτό, ο οποίος έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.

Υπενθυμίζεται ότι στους νικητές θα απονεμηθούν δώδεκα βραβεία που συνοδεύονται από πλούσια δώρα και χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 3.900 ευρώ.  Βασικός χορηγός είναι ο εμπνευστής του διαγωνισμού κ. Παύλος Πολυχρονάκης.


Εφέτος, για πρώτη φορά θα δοθεί και ειδικός τιμητικός τίτλος στον διαγωνιζόμενο που θα λάβει τον χαμηλότερο βαθμό στην τελική κατάταξη. Καί τούτο, για να τονιστεί η σημασία που έχει η συμμετοχή στον διαγωνισμό και όχι η νίκη μόνον. Το βραβείο αυτό, που συνοδεύεται με το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ, είναι πρόταση και χορηγία του μέλους της Ε.Π.Δ. δρα Αλέξανδρου Παπαδερού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 28210 31984 ή να στέλνουν e-mail στο nikolakakis@crete.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου