Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Λογοτεχνικός διαγωνισμός «Ταξιδεύοντας πάνω σε 120 λέξεις»

Η λογοτεχνική ιστοσελίδα «120 λέξεις» διοργανώνει λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα το «Ταξιδεύοντας πάνω σε 120 λέξεις», οι νικητές του οποίου θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση που θα γίνει στο art café «Abode» (πλατεία ασωμάτων, στο Θησείο) στις 26 Ιουνίου.

Για να λάβεις μέρος, γράψε μια ιστορία 120 λέξεων ακριβώς της οποίας το θέμα θα περιστρέφεται ελεύθερα γύρω από τα ταξίδια και τους προορισμούς και στείλε την μας ηλεκτρονικά στο 120lekseis@gmail.com ή στην σχετική φόρμα επικοινωνίας που μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα μας (120lekseis.com) έως την 1η Ιουνίου, με την ένδειξη “Διαγωνισμός”.

Οι 10 νικητήριες ιστορίες θα παρουσιαστούν εικαστικά, τυπωμένες σε φιλοτεχνημένες καρτέλες, οι οποίες και θα παραμείνουν αναρτημένες στον χώρο του καφέ και ανοιχτές για το κοινό και τους επισκέπτες του Café έως και τις 3 Ιουλίου. Σ’ αυτόν, οι νικητές, συμμετέχοντες και επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία πέρα από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους, καθώς και μικρές εκπλήξεις, ενώ στους νικητές ειδικότερα θα απονεμηθούν αναμνηστικοί έπαινοι με τις ιστορίες τους.

(επιλεγμένες ιστορίες θα δημοσιευτούν, με το τέλος του διαγωνισμού, και στο 120lekseis.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου